Бижутата са едни от най-личните аксесоари, които носим със себе си ежедневно. Можете да научите много за някого само по това какъв тип бижута носи. Независимо дали предпочитате минималистичен дизайн, ярки цветове или наслояване на много модели в една визия, те са израз на личността и отразяват модните предпочитания на всеки човек.

Бижутата традиционно са вечни. Въпреки това и при тях съществуват модни вълни, когато един или друг дизайн, материал или камък излизат на преден план, под диктовката на дизайнерите и клубния живот. Ето ги и петте любими тренда на нашия екип това лято:.

Една забравена тенденция се завръща, набирайки все по-голяма популярност през последните години. Преди време се появи манията за колиета с имена. Днес тя бива заменена от нещо също толкова лично и любима тема на мнозина – зодиакалните знаци. През тази година те са тренд, който ще бъде навсякъде. Зодиите са нещо, към което всички имаме емоционална привързаност – независимо дали говорим за нашия собствен знак, този на партньора ни или на член от семейството.

Видове материали, използвани в плажните бижута.

Не забравяйте, че бижутата могат да присъстват и в плажната визия. Разбира се, те не трябва да са много, а трябва да бъдат правилно подбрани. Внимание! Винаги предупреждаваме клиентите си, че солената вода има лош ефект върху повърхността на бижутата. След взаимодействие с такава вода среброто може да загуби своя блясък, да потъмнее и да изгори. От друга страна кой ще ви забрани да сте красиви на плажа? .

Перлена огърлица. Перлите са един от малкото естествени камъни, които не се променят от солена вода. Напротив, това е обичайната им среда. Следователно, такива бижута са най-подходящи за плажа. Колие или гривна с мъниста от стъкло Мурано. Стъклото винаги има ярък цвят и само ще подчертае вашия тен.

Пъстрота от цветове: Ярките и наситени цветове ще бъдат ключови в бижутерията. Опушени тонове на пастел, изразителни нюанси на червено, синьо и зелено, както и комбинации от ярки цветове ще внесат радост и жизненост в аксесоарите ни. Не се срамувайте да носите бижута със ярки и наситени цветове, които да изразят вашата индивидуалност и да създадат вълнуваща визия.

Популярни стилове плажни бижута за лятото.

Пищни висящи обици с кристали, които сякаш излъчват собствена светлина, също са хит сред дизайнерите това лято. Като почитатели на акцентните бижута, гласуваме с две ръце за вмъкването на тези прелестни бижута в ежедневния стил. Те вече не са запазени само за червения килим и вечерното облекло. Появават се в комбинация с летни рокли и спортно-елегантни тоалети.

Независимо дали изберете една обеца от акцентен комплект или специално асиметричен чифт, този тренд е един от най-горещите това лято. Комбинирайте с асиметрична прическа и пропуснете колието за по-изчистена визия. Подходящи са големите обеци с висулки, както и обеци на винт с пищна декорация. Особено актуални са обеци с големи камъни, които проблясват игриво на светлината.

Експерименти с материали: Лятото е сезон за разчупване на статуквото. Бижутерите се фокусират върху използването на различни и доста неочаквани неочаквани материали. От акрилни елементи и необработен камък до дърво и текстил, бижутата ще предлагат уникален и естествен вид. Експериментирайте с различни комбинации от материали, които да добавят текстура към вашите аксесоари.

Как да стилизирате плажните бижута с летните си тоалети.

Минималистичните бижута са гъвкави по отношение на стил и съчетание. Можете да ги носите почти с всичко и са идеални за създаването на капсулен гардероб – с правилната и най-вече качествена колекция можете да разчитате на тях през всеки сезон. Идеята на капсулния гардероб е с малко да постигате много или иначе казано, да купувате дрехи и аксесоари, които могат лесно да се комбинират едни с други. По този начин ще имате възможност да се насладите на многобройни комбинации без да купувате излишни неща.

Лятото е сезонът, в който можете да експериментирате със стила си и да покажете на света колко сте креативни. Един типично летен аксесоар са гривните за глезен. Те разбира се могат да се носят през цялата година, но топлите месеци са времето, в което да ги направите фокуса в своя тоалет, тъй като са истински хит. През така желаните топли дни имате нужда от свеж аксесоар, който да ви носи радост и настроение.

Сребърните бижута са стилни и красиви, но добавянето на малко цвят прави всичко по-забавно. Независимо от тоалета ви, цветните камъни могат да освежат всяка визия и да я накарат да заблести още по-силно. Интересни варианти да въведете повече цвят в ежедневието си са детайлни сребърни бижута с цветни акценти. Заложете на обеци, които да се открояват и да бъдат фокуса на цялостната визия, или на смели пръстени в съчетание с подобно колие.

Ето и някои цветни идеи