Ако сте по-пищна дама следвайте тези топ 5 съвета за носене на бижута, когато имате повод, а защо не и в ежедневието?! Днес  имате възможност да носите невероятни стилове на бижута, за които дори не сте и подозирали в миналото. Светът осъзнава колко важно е да обичате себе си, независимо от всичко. Носенето на бижута е един от най-лесните начини да подчертаете външността си и повишите увереността си чрез личен стил.

Какъв по-добър начин да отпразнувате перфектното си тяло? Ето основните съвети и трикове, които да следвате, за да изглеждате още по-добре!

По-големи бижута, по-добре

Разбира се, това не означава, че като жена трябва да носите големи бижута постоянно. Въпреки това, не трябва да се страхувате да носите по-плътни гривни или обеци. Докато се чувствате удобно с тях и те съответстват на тоалета и личността ви, можете да ги носите без да се колебаете.

Изберете няколко по-фини гривни, коктейлни пръстени и големи висулки, които ще създадат фокусна точка. Големите обици във форма на обръч и висящите обици са лесни за поставяне и те изящно ще подчертаят лицето ви. Въпреки че можете да комбинирате различни видове бижута, е важно да не носите твърде много бижута наведнъж. Започнете с едно изразително бижу, за да привлечете вниманието и добавете по-скромни аксесоари, които да не изострят твърде много вниманието върху вас.

Експериментирайте с различни дължини и размери

Вторият съвет относно бижутата, който трябва да имате предвид, е дължината на вашия огърлица или размерът на обиците. Те могат да ви помогнат да скриете части от тялото си, които не харесвате, или да акцентирате върху тези части, които наистина обичате. Например носенето на дълги обици със стилна прическа ще издължи врата ви, докато носенето на дълга огърлица или колие може да ви направи да изглеждате по-високи.

Изберете аксесоари с регулируем размер

Не се колебайте да търсите, докато не намерите правилния размер за вашето тяло или регулируеми бижута, които ще ви паснат перфектно. Опитите да носите бижута, които не съответстват на вашия тип тяло, ще ви направи да изглеждате неудобно, без значение колко красиво е изделието.

Изберете качество пред количество

Този четвърти съвет относно бижутата важи почти за всеки тип тяло: когато става въпрос за бижута, винаги избирайте качество пред количество. Важно е да разполагате такива с универсален дизайн, които можете да носите по всяко време на деня. Освен това, трябва да закупите бижута, които ще изглеждат също толкова добре и след няколко години.

Купете бижута, които отговарят на вашия стил на обличане

Поради строгите стандарти на индустрията за красотата през последните години, все още има много жени с по-пълни форми, които се опитват да копират стила на по-стройните жени, вместо да създават своя собствен. Не се опитвайте да носите бижута, които не отговарят на вашия стил на обличане; те няма да изглежда толкова добре и вие няма да изглеждате добре, носейки го. Съществуват толкова много уникални бижута за вас, просто разгледайте.

Експериментирайте с различни стилове, цветове и модели и вижте какво ви кара да сияете отвън, толкова силно, колкото сияете отвътре! Разгледайте нашата колекция от бижута. Сигурни сме, че имаме много модели за вас.