Замяна за друг продукт


В случай, че желаете да замените поръчания продукт, вие имате възможност да го замените в срок до 30 дни от получаването му. Върнатият продукт трябва да е в оригиналната си опаковка, в добър търговски вид, да не е носен, тестван, нараняван. Към пратката трябва да бъде приложен и формуляр за връщане, рекламации и замяна. В случай на връщане, куриерските услуги са за сметка на клиента. В случай на замяна, куриерските услуги се поемат от нас.

Ако желаете да върнете продукт, моля изпратете ни имейл на hi@arwen.bg или се свържете с нас през контактната ни форма ТУК. Ще получите отговор от нас в най-кратък срок. Обикновено отговаряме в рамките на 1 час в делнични дни.

Сумата за връщане на пратка е за сметка на клиента, спрямо тарифите на куриерската фирма.

Срокове за въстановяване на суми: Срокът за обработка на върнатите поръчки е в рамките на 5 работни дни от датата на получаване при нас. Той ни е необходим за технологична обработка на Вашата пратка. Веднага след извършването й, ще получите информация чрез имейл. Пратки, получени в петък, се обработват през първия работен ден. Некоректно изпратени пратки (без документи и описание на исканията от клиента) се обработват със закъснение.

СВАЛЕТЕ ФОРМУЛЯРА ЗА ВРЪЩАНЕ ОТ ТУК

или използвайте този линк като го копирате в браузъра (https://arwen.bg/wp-content/uploads/2022/05/fopmulyap-3a-bpasthahe_arven.docx)

ЗАМЯНА НА ПРОДУКТ
Имате право да замените продукта с друг, като във формуляра трябва да отбележите желания продукт/и. Ако желаете да замените стока с друга, по-скъпа от тази, която връщате, arwen.bg ще приспадне първоначално заплатената сума и ще Ви информира за размера на крайното доплащане. В случай, че желаете замяна с по-евтин продукт, ние ще Ви възстановим сумата след приспадане. В случай на замяна, куриерските услуги се поемат от нас, ако са в рамките на 30 дни.

Не е нужно да правите нова поръчка през сайта!

Всички въпроси, свързани със замяната и стойностите на продуктите, могат да бъдат доуточнени чрез имейл hi@arwen.bg.

Ако не бъдат спазени описаните условия, замяната ще бъде отказана!