Сребърни бижута – добави уникален и модерен щрих към визията си с най-новите тенденции. От класически елементи до модели, които правят впечатление, намери перфектния аксесоар, който ще накара другите да се обърнат след теб.

Обеци – обръч/ринг.

Обеците с обръч/ринг са вечни бижута, които са преоткрити с нов и  модерен дизайн. Избирай по-големи или тънки обръчи с различни размери и дебелини. Този тип обеци се предлагат с различни покрития – мед, сребро, стомана, но който и да избереш ще бъде идеалният аксесоар, който ще допълни визията ти!

Колиета.

Заяви себе си със сребърно колие! То може да превърне обикновеното облекло в необикновено. Независимо дали се стремиш към сдържана
визия, или към нещо по-привлекателно, има нещо перфектно, което чака да бъде открито. От минималистични елементи до сложни дизайни със скъпоценни и полускъпоценни камъни – със сигурност ще откриеш този, който ще ти придаде уау ефект.

3. Нежни и семпли колиета.

През последните години колиетата стават все по-популярни и по-модерни. За да сте в крак с модата, опитайте се да добавите нежни сребърни колиета към колекцията си от бижута. Използвайте  сравнително тънки верижки за ежедневна визия или напластете няколко едри слоя за по-драматичен ефект. За повече детайли добавете няколко медальона, за да придадете бохо настроение. Експериментирайте с различни дължини и стилове за истински индивидуализъм.

4. Геометрични пръстени.

Геометричните пръстени в момента са на върха на модата. Тези пръстени се предлагат в различни форми и размери – от класически кръгове до по-уникални шестоъгълни дизайни. Търсете елементи със сложни детайли като филигранно сребро или релефни камъни, за да постигнете максимален ефект? Сребърните пръстени могат да се използват за семпла, но стилна визия.

5. Талисмани и висулки.

Не ожете да сгрешите с гравирани талисмани и висулки. Те се предлагат във всички видове метали, но среброто често е ценена класика. Можете да персонализирате тези елементи с любими цитати или фамилни имена за смислено допълнение към кутията ви с бижута. Търсете сложни дизайни с повдигнати ръбове за 3D ефект, който ще накара хората да ви питат къде сте пазарували!

Ето и някои от оригиналните модели сребърни обеци, които предлагаме