Хората свързват среброто с лукса в продължение на десетилетия – фразата „сребърна лъжица“ се свързва с богатство по някаква причина .

Стерлинговото сребро – 92,5% сребро, 7,5% други метални сплави (обикновено мед) – носи традицията на луксозното сребро в бижутата.

Някои хора смятат, че среброто е само за обеци. Други смятат, че това е просто евтина алтернатива на бялото злато.

Всъщност стерлинговото сребро се използва във всеки вид бижута, които можете да си представите, за да създадете външен вид, който може да бъде както устойчив във времето , така и модерен.

Съвременните дизайнери на бижута обожават този благороден метал, защото това е перфектната комбинация от пластичност, красота и издръжливост.

Независимо дали търсите ежедневни аксесоари, вероятно ще намерите бижута от стерлингово сребро, които сякаш са съобразени с вашите лични вкусове.

Не к а да видим седем причини, поради които трябва да добавите стерлингово сребро към кутията си за бижута.

1. СРЕБРОТО Е УСТОЙЧИВО

Когато се грижите правилно, бижутата от стерлингово сребро могат да ви служат цял живот. Собствениците на сребро знаят, че техните бижута могат да изглеждат абсолютно еднакво дори след четиридесет години!

Истинското сребро 925 проба не е евтино. Допълнителните разходи си струват повече от качеството и стойността на бижутата през целия живот.

За да сте сигурни, че получавате бижута с най -високо качество, трябва да купувате от утвърдени, реномирани компании за бижута и да търсите знак на новия си аксесоар:

925 или .925
стерлинг
стерлингово сребро

2. ПОДДЪРЖАЙТЕ ТЕНДЕНЦИИТЕ

Всяка жена, която обича да е в крак с най-новите тенденции с модата и бижутата, знае, че темпото на тенденциите в бижутата може да бъде главозамайващо.

За щастие популярността на стерлинговото сребро означава, че почти винаги е гарантирано присъствие. Най -новите стилове в бижутата винаги ще включват сребро, дори ако дизайните се променят.

Напоследък например скъпоценните камъни и необработените минерали се превърнаха в основен елемент от пролетните и летните аксесоари. Често тези камъни са поставени в сребро.

3. ИМА БЕЗКРАЙНИ ОПЦИИ

Тъй като среброто е сравнително мек метал, бижутата са лесни за оформяне и експериментиране – което означава, че постоянно се предлагат нови дизайни.

Независимо дали търсите медальон, гривна, пръстен или висулка, има хиляди опции.

Дори привържениците на стерлинговото сребро никога не се ограничават до същите вариации на старите концепции. Иновациите са постоянни.

4. НОВА КОЛЕКЦИЯ ОТ БИЖУТА

Разнообразието от налични опции за сребро улеснява изцяло изграждането или надграждането на вашата колекция бижута.

По същия начин, ако търсите уникалност, среброто трябва да е в списъка ви. Дизайнерите го използват, за да направят най -креативните си дизайни.

Едно от големите предимства на среброто е, че то не е популярно само сред потребителите – то е популярно и сред дизайнерите.

Хората са развълнувани да купуват най -новите стилове, които дизайнерите създават, а дизайнерите с удоволствие продължават да създават нови неща.

Сребърните бижута от сребро са печалба и за двете страни.

5. НЕВЕРОЯТЕН МЕТАЛ ЗА ПОВОДИ

Сребърните бижута са подходящи, независимо от повода.

Met Gala? Непринудена вечеря? Среща? Схващате идеята …

Защо? Среброто придава елегантен щрих на всеки вид.

Може би искате да добавите стерлингово сребро към колекция бижута, която вече имате? Не е нужно да се притеснявате, че новите ви бижута няма да съответстват на вашите тоалети, както старата колекция.

Всъщност можете дори да носите бижута от стерлингово сребро с парче бяло злато или платина. Цветовете са достатъчно близки и няма да изглеждате така, сякаш смесвате бижута. Вместо това ще създадете нещо ново.

6. ХИПОАЛЕРГЕННОСТ

За разлика от парчета, изработени от евтин никел, месинг или други неблагородни метали, които могат да раздразнят кожата ви, бижутата от стерлингово сребро не съдържат метални добавки, които могат да причинят алергична реакция.

Хората, които са алергични към метали като никел или месинг, могат да носят бижута от стерлингово сребро без особени притеснения. Това е особено важно за аксесоари като обеци – можете да ги носите без страх.

Металното допълнение към стерлинговото сребро обикновено е мед, което е малко вероятно да предизвика алергична реакция.

7. ЛЕСНО ЗА ПОДДРЪЖКА

Колкото и да е красиво среброто, много жени го избягват в един момент по една причина – потъмнява.

Разочароващо е да видиш среброто да изглежда мръсно или обезцветено, след като седи в кутия за бижута за прекалено дълго.

Цялото сребро може да потъмнее с времето, особено ако не се носи често.

Ето добрата новина – носенето на бижутата всъщност може да помогне за предотвратяване на замърсяването.

Дори ако вашите бижута от сребро са скучни, има лесни начини да възстановите първоначалния си блясък.

Почистването на бижутата ви с лак и кърпа ще направи среброто искрящо, преди да го осъзнаете.

Е, това е, дами!