Трябва ли да изберете бижута от сребро?


Стерлинговото сребро е сложен и универсален благороден метал, който формира най -красивото и елегантно бижу. Стерлинговото сребро е метал, изработен от чисто сребро и други следи от метал. Среброто е тук, за да остане и всъщност е направено заради много проблеми с чистото сребро.

Стерлинговото сребро е направено като уникално и искрящо решение за мекото сребро, което вод и до това, че днес среброто е един от най-широко подбраните метали в производството на луксозни бижута от висок клас.

В допълнение, материалът е изключително лек, което го прави удобен за носене всеки ден за красив и завършен вид.

Стерлингово сребро vs. други метали


Що се отнася до създаването на бижута, трите най -широко използвани метала са платина, злато и сребро. Има обаче някои моменти, в които стерлинговото сребро се откроява.

Що се отнася до функционалността, стерлинговото сребро е очевидно за предпочитане, тъй като и стерлинговото сребро, и бялото злато са далеч по -здрави метали, отколкото например платината, която е много мека и лесно се надрасква или поврежда. Освен това, стерлинговото сребро често има по -светъл и фин тон във външния си вид в сравнение с бялото злато, което прави бижутата от стерлингово сребро вечен и елегантен избор. Стерлинговото сребро е един от най -леките метали, което прави бижутата изключително лек и красив избор, който може да се използва както ежедневно, така и на специални събития.

Със своя красив блясък и високо качество, стерлинговото сребро е почти най-достъпният благороден метал на пазара, което прави възможно закупуването на уникални и луксозни бижута на достъпна цена.

Предимства на среброто


Обеци от сребро: Обеците от сребро са бестселъри. Не само получавате най -красивите и искрящи обеци – те също са здрави, за да издържат на огъване.

Сребърни колиета: Сребърното колие е практичен и красив избор, който може да се носи всеки ден в продължение на много години. Колието е изработено от плътен материал, който не се надрасква или спуква лесно, което го прави предпочитан избор.

Сребърни пръстени: Що се отнася до пръстените, изключително важно и решаващо е те да могат да се носят ежедневно, без да се притеснявате. Пръстените, изработени от сребро, са за предпочитане, тъй като са изключително издръжливи. Те са лесни за носене и запазват формата си, въпреки че се носят ежедневно.

Гривна сребро: няма значение дали обичате масивни гривни или фин модел. Елегантната и красива гривна може да добави последния щрих към всеки вид – но ако гривната е повредена или огъната, сиянието бързо изчезва. Ето защо винаги е добра идея и предимство да се избере стерлингово сребро, тъй като благородният метал значително подобрява издръжливостта на всички видове гривни – както за тежки, така и за масивни гривни и фини малки верижки.

Избирайки бижута от сребро, получавате напълно красиво, достъпно и изключително функционално бижу, което може да се носи на всяко събитие!

Стерлинговото сребро ви позволява да намерите бижутата, за които сте мечтали, без да правите компромис с бюджета си.

Продължителност на живот и издръжливост


Както бе споменато, бижутата, изработени от сребро, успяват да запазят красивия си блясък и форма при ежедневна употреба.

Красивите и елегантни бижута никога не излизат от мода. И ако се погрижите за тях, могат да издържат поколения и да бъдат с вас завинаги.

Алергии от сребро


Много хора страдат от алергия към никел или други форми на алергия към различни метали, които се появяват в различни бижута. В тази ситуация стерлинговото сребро е добър избор. Бижутата могат да се носят ежедневно без значителен риск от реакции към алергии.

Вечен избор


Стерлинговото сребро ви позволява да сте в крак с най -новите тенденции, без да нарушавате бюджета си. Сиянието и блясъка на бижу, изработено от сребро, означават, че бижуто остава вечно, елегантно и сияещо във времето. Освен това среброто е красив и универсален цвят и може да се носи с всичко във вашия гардероб.

Независимо дали сте поканени на голямо събитие, сватба, рожден ден или просто на чаша кафе със скъп приятел, красивите бижута, изработени от сребро, винаги могат да ви накарат да изглеждате перфектно.

В допълнение, неутралният и фин сребърен цвят също стои красиво в контраст с други метали за бижута като бяло злато, което прави възможно комбинирането и подреждането на различните комбинации от бижута за елегантен и изискан вид – точно както предпочитате.

Сребърното бижу е задължително за всеки любител на бижута. Бижутата могат да се носят за всеки повод и да се съчетават безпроблемно с всички други ваши любими бижута!

Дерзайте смело дами!